در راستای تحقق اهداف، مهم ترين وظيفه حوزه معاونت آموزشی دانشگاه عبارتند از :

• فراهم سازی امکانات جذب هيأت علمی جديد با کيفيت مطلوب در دانشکده ها، به منظور اصلاح شاخص دانشجو به استاد و کاهش تعداد اساتيد مدعو.
  • برنامه ريزی و سياست گذاری برای استفاده بهينه از اعضای موجود هيأت علمی و ارتقاء توان علمی آنها.
  • زمينه سازی و تلاش در جهت ارتقای وضعيت تحصيلی دانشجويان در کليه مقاطع.
  • توجه ويژه به شناسايی، هدايت و پرورش دانشجويان ممتاز.
  • برگزاری مراسم تقدير از دانشجويان ممتاز بصورت ساليانه.
  • برگزاری جلسات شورای آموزشی و تحصيلات تکميلی و کميته های منتخب آنها.
  • تلاش در زمينه به کارگيری تکنولوژيهای نوين در آموزش.
  • بهبود و اجرای نظام حق التدريس.
  • اجرای روند ارزشيابی اساتيد.
  • زمينه سازی و تلاش در جهت جذب ورودی های برتر (استعدادهای درخشان) در کليه مقاطع.
  • تلاش در جهت هماهنگ سازی دانشکده ها و گروه ها در زمينه اجرای مقررات و آيين نامه های آموزشی و سوق دادن آنها به سمت قانونمندی هرچه بيشتر.
  • تلاش در جهت روزآمد سازی فعاليت های آموزشی در دانشکده ها و بخش های ستادی تابعه معاونت آموزشی.
  • هدايت دانشکده ها در امر بازنگری متون و برنامه های درسی.
  • زمينه سازی و ارائه پيشنهادات لازم به مراجع مافوق در زمينه اصلاح و بهبود ساختار در بخش های تابعه معاونت آموزشی به منظور افزايش کارايی و اثربخشی کارکنان و رسيدن به گردش کارهای بهينه.
  • برنامه ريزی و زمينه سازی گسترش دوره هاي دانشگاه در مقاطع تحصيلات تکميلی.
  • برنامه ريزی و زمينه سازی و تلاش در جهت بهينه نمودن دوره تحصيل دانشجويان در کليه مقاطع و جلوگيری از افزايش ظريب ماندگاری دانشجو.
  • تلاش در جهت توجيه و افزايش آگاهی اساتيد و دانشجويان نسبت به سياستهای آموزشی دانشگاه، آيين نامه ها و ....
  • زمينه سازی لازم جهت اجرای دستور العمل ها و بخشنامه های آموزشی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در دانشگاه.
  • تلاش در جهت حمايت های مالی دانشجويان مقاطع تحصيلات تکميلی دراجرای موفق پايان نامه های کاربردی.
  • برنامه ريزی و سياست گذاری لازم در جهت ايجاد و افزايش انگيزه دانشجويان در پرداختن به فعاليت های تحصيلی و ارتقاء وضعيت تحصيلی آنها.
  • نظارت بر حسن اجراي مقررات آموزشي دردانشگاه
  • تهيه دستورالعملهاي مختلف با همكاري شوراي آموزشي درخصوص حسن اجراي مقررات
  • نظارت بر عملكرد آموزشي دانشكدهها
  • بررسي و پيشنهاد شرايط پذيرش دانشجو به دانشگاه