"کارگاه مديريت زمان و برنامه ريزی" توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه و با همکاری بنياد نخبگان استان مرکزی  و انجمن علمی ، دانشجویی علوم پایه دانشگاه در روز يکشنبه مورخ 8 اسفند95 در تالار نشست های ساختمان قائم مقام  دانشگاه صنعتی اراک با حضور دکتر منصور عبدی برگزار شد.

در اين کارگاه که با استقبال خوب دانشجويان مواجه گرديد دکتر منصور عبدی (عضو هيات علمی دانشگاه و رييس سازمان نظام روانشناسی استان مرکزی) به ارائه مباحثی از جمله تعريف مديريت زمان و واژه های کليدی اين مبحث، تعيين اهداف و اولويتها، ترسيم جدول کاری و بررسی عوامل مزاحم در جهت برنامه ريزی پرداخت.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان در این دوره با شیوه های نوین برنامه ریزی و مدیریت زمان و مشکلات وموانع بر سرراه آنها بصورت کارگاهی آشنا شدند.

دکتر منصور عبدی با تاکید بر متفاوت بودن افراد در برنامه ریزی مدیریت زمان و نیز اشاره به تفاوت های دریافتی ، تعهد به برنامه تنظیم شده را شرط موفقیت برشمردند.

در پايان نيز ضمن پذيرايی از شرکت کنندگان در کارگاه، پرسش و پاسخ انجام گرديد.

به شرکت کنندگان در اين دوره گواهی حضور اعطاء خواهد شد.