اولین همایش روز حل مسئله با همکاری خانه ریاضی اراک ، اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی، بنیاد نخبگان استان و به همت دانشگاه صنعتی اراک برنامه ریزی و با حضور اساتید بنام ریاضیات در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

در این همایش دکتر نجفی ریاست محترم دانشگاه صنعتی اراک ضمن تبریک پیشاپیش میلاد حضرت زهرا(س) و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن ایران اسلامی ، روز حل مسئله را یکی از مهمترین ایام برای آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان ، دانشجویان و اساتید با محوریت فلسفه ریاضی در  عبور از موانع علمی و افزایش درک صحیح از جایگاه ریاضیات در علوم مختلف دانستند.

دکتر نجفی با تاکید به نقش ریاضیات و فلسفه ریاضی در شکل گیری نگاه مسئله محور ، هدف از این همایش را هم افزایی جهت رشد ریاضیات در استان برشمردند و خواستار مشارکت همگانی در توسعه فرهنگ ترویج علم و حمایت از حرکتهای علمی  در استان شدند.

دکتر نجفی از موسسین خانه ریاضی اراک این اتفاق را مرهون همدلی و کمک به رشد دانش ریاضی دانستند که با توکل به خدا و همراهی اساتید و دانشگاهیان  منتج به حل مسایل استان و در نهایت کشور خواهد شد .

در بخش دیگر دکتر حیدری معاونت محترم آموزش متوسطه آموزش و پروش استان به نقش خانه ریاضی و نیاز آن اشاره نمودند .

ایشان با توجه به اقدام صورت گرفته در این حوزه آنرا لازمه همگرایی کلیه مقاطع تحصیلی برای حل مسایل روز دانستند.

در بخش های دیگر اساتید ریاضی دانشگاه صنعتی اراک جناب آقایان دکتر عباس حیدری، دکتر حسن زاده، دکتر خانکی و سرکار خانم دکتر روشن به بخش های کاربردی و نرم افزارهای توان افزای ریاضیات و تحقیقات علمی اشاره نمودند.

از سخنرانان میهمان در این همایش یک روزه می توان به استاد علی محمدی از پیشکسوتان ریاضی  استان و جناب آقای دکتر حق وردی که با ارایه کارگاه تخصصی نرم افزارهای حوزه ریاضیات به ارایه پرداختند اشاره نمود.

در بخش پایانی همایش جناب آقای خانی از مخترعین و اساتید ریاضی آموزش و پرورش شازند با ارایه دست افزارها به ارایه کارگاه تفریحی ریاضی پرداختند، که مورد استقبال حاضرین قرارا گرفت.

این همایش در دوبخش همایش علمی و 3پنل کارگاه های تخصصی

با رونمایی از درگاه اینترنتی خانه ریاضی اراک با قابلیت عضو گیری به کار خود پایان داد.

www.arak-mathhouse.ir